Bootmat

Bij Boottapijt.nl hebben we alles voor het interieur van uw boot. Bij ons komen vakmanschap en flexibiliteit samen zonder daarop te hoeven inleveren op de esthetiek. Samen met u, willen we graag aan de slag om een bootmat te maken die voldoet aan uw wensen. Levert u uw voorkeuren en afmetingen aan? Dan gaan wij alvast aan de slag met een ontwerp en een prijsindicatie. Ook voor bootkussens en boottapijten kunt u bij ons terecht!  

Bekijk onze winkel

Bootmat

Een bootmat voor de hele boot

Een bootmat kan nodig zijn op verschillende delen van de boot. Of u nu op zoek bent naar een mat voor het dek, de gangboorden, de stuurhut of andere delen van uw boot; bij ons kunt u terecht voor een bootmat van hoge kwaliteit. We werken slechts op aanvraag en dit stelt ons in staat de ultieme flexibiliteit van dienstverlening te bereiken. We werken binnen de kaders van wat fysiek mogelijk is binnen uw budget, maar verder zijn er geen regels!

Zo hebben wij een divers klantenbestand al geholpen en zijn we er vrij zeker van dat we ook aan uw wensen kunnen voldoen. De matten die wij kunnen maken, zijn hoe dan ook altijd water-, uv- en schimmelbestendig. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur en andere onbenullige zaken; die mat, die gaat wel een tijdje mee!

 

Vragen? E-mail ons!

Bootmat en veiligheid

Het doel van een bootmat is dat het grip en veiligheid moet bieden. U moet zich vrijelijk over de boot kunnen bewegen en geen zorgen te hoeven maken over het breken van een lichaamsdeel. Gewoon kunnen genieten van het varen, het water, uw boot en de vrijheid die dat met zich meebrengt; dát is wat u realiseert door een bootmat aan te schaffen, niet slechts een matje op het dek of de vloer. Ook op natte oppervlakken is dat uiteraard geen probleem. Bovendien is een mat van onze productie gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw tijd op het water.

 

Bestel een mat

Neemt u snel contact met ons op voor een bootmat op maat? We gaan graag voor u aan de slag met onze vakmensen, maar dan moet u ons wel laten weten wat uw wensen zijn! U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de gegevens op onze website. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met de vervolgstappen en andere belangrijke zaken voor uw bootmat. 

Neem contact op