Bootkussens op maat

Een boot moet comfortabel zijn. U heeft hem immers voor het plezier, niet om te moeten lijden! Wij willen dat comfort een niveautje opschroeven als u de uitdaging aandurft. Bij Boottapijt.nl maken we namelijk de beste bootkussens op maat. Onze bootkussens op maat worden met de grootste nauwkeurigheid en vakmanschap vervaardigd, u verdient alleen het beste van het beste. Ook voor boottapijten en bootmatten kunt u bij ons terecht!

Bekijk onze winkel

Bootkussens op maat

Bootkussens op maat van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar nieuwe kussens voor uw boot, jacht of sloep? Geen probleem, wij kunnen aan al uw wensen voldoen die u op dit gebied heeft. De bootkussens op maat die bij ons vandaan komen, worden met vakmanschap en oog voor detail vervaardigd. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we al vele klanten naar tevredenheid hebben ontzorgd met een unieke look vol kwaliteit. Bovendien kunnen er ook op maat gemaakte kussensets gemaakt worden voor uw tuinbank, zodat u ook thuis in de tuin kunt genieten van comfort en stijl.

Uiteraard maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige, waterbestendige stoffen tijdens de fabricage van onze bootkussens op maat. Deze stoffen zijn niet alleen bestand tegen vocht, maar ook tegen schimmels en UV-straling. Een duurzaam kussen dat veel wordt blootgesteld aan weersinvloeden en de buitenlucht; op deze manier is het toch nog mogelijk!

 

Vragen? E-mail ons!

Esthetiek en maatwerk

Bootkussens op maat; ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook een genot voor het oog zijn. Voor u, voor de rest van uw familie én voor alle mensen die ze op uw boot of in de tuin zien. Daarom bieden we een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen om een aanbod te realiseren dat aansluit bij uw persoonlijke smaak. Een tijdloze, klassieke uitstraling of meegaan met de laatste boottrends; het is mogelijk bij onze bootkussens op maat.

Onze ervaren vakmensen staan hoe dan ook klaar om uw kussens op maat te maken en te voorzien van hoogwaardige afwerking. Met aandacht voor detail en een streven naar perfectie zorgen wij ervoor dat uw nieuwe bootkussens op maat een verrijking zijn voor uw boot en een blikvanger op het water of in de haven.

 

Schakel Boottapijt.nl in

Wilt u ook de mooiste bootkussens op maat voor uw vaartuig? We verzorgen het bij Boottapijt.nl graag voor u. Schakel ons daarom nu in om een idee te krijgen van wat er mogelijk is en hoe we kunnen voorzien in uw behoeften. Mogen we snel voor u aan de slag? 

Neem contact op