Boottapijt

Bij Boottapijt.nl verzorgen we de mooiste tapijten voor de mooiste boten. We werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit die wij zorgvuldig hebben geselecteerd en eventueel voor u op maat kunnen maken. Bij ons is vakmanschap de standaard en de allerbeste ondersteuning bij uw aankoop vanzelfsprekend. Zien we uw boottapijt bestelling snel voorbijkomen? Wij maken hem alvast klaar, zorgt u dat uw boot is opgeruimd? Ook voor bootmatten en bootkussens kunt u bij ons terecht!

Bekijk onze winkel

Boottapijt

De unieke aspecten van boottapijt

Een boot, een caravan of een camper; geen één is hetzelfde en elke eigenaar heeft weer andere behoeften. Niet jammer, niet vervelend, maar mooi! Waarom? Omdat dat het zo leuk maakt! Wij vinden het ontzettend gaaf om voor elke ruimte het mooiste boottapijt te mogen verzorgen. Samen met u, toveren we uw ruimte dusdanig om dat u er nooit meer weg wilt. In dat keuzeproces hebben we alleen maar begrip voor uw specifieke behoeften. 

Het is logisch dat u bepaalde behoeften heeft als het gaat om tapijt en bekleding. Onze verschillende diensten zijn er dan ook op gericht om aan al uw wensen te voldoen. We kunnen een boottapijt op maat maken, maar ook nieuwe mattensets maken, uw kussens opnieuw stofferen en zelfs nieuwe wandbekleding leveren. Ons boottapijt is hoe dan ook gemaakt van waterbestendige stoffen die uv-bestendig en schimmelwerend zijn, zodat ze perfect geschikt zijn voor vochtige omgevingen als uw boot! 

Vragen? E-mail ons!

Ons boottapijt én vakmanschap

Dat u nog niet zo goed weet wat voor boottapijt u wilt, is geen schande. Wat u niet moet doen, is twijfelen aan ons boottapijt en vakmanschap! Het enige wat u hoeft te doen, is vertrouwen op onze ervaring en expertise om uw boot of andere voertuigen te voorzien van hoogwaardige bekleding en tapijt. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Softex Boot Tapijt, Vyva Fabrics en Talia Aqua Carpet, zodat u verzekerd bent van duurzame en stijlvolle producten. Bovendien sluiten hun collecties aan op de laatste trends en innovaties zodat u helemaal up-to-date bent met uw nieuwe boottapijt. 

Neem contact op 

Nieuw boottapijt voor uw boot? Wat voor boot u ook heeft, wij hebben er tapijt voor. Neem daarom nu contact met ons op voor de begeleiding in uw aanschafproces die u zoekt of kijk eens rond in onze webshop. Hier krijgt u een goede indruk van onze collectie en kunt u meteen het boottapijt bestellen dat u op het oog heeft. Als het op maat gemaakt moet worden o.i.d., dan geeft u maar een gil!

Neem contact op