Vyva Pen & Inkt verwijderaar Bekijk groter

Vyva Pen & Inkt verwijderaar

Nieuw product

Speciale vlekverwijderaar voor balpen-, viltstift- en inktvlekken. De Pen- en Inkt verwijderaar werkt specifiek in op de eigenschappen die vlekken van balpen, andere pennen of waterverf hebben.

Meer details

€ 18,95 incl. btw

Meer informatie

Speciale vlekverwijderaar voor balpen-, viltstift- en inktvlekken. De Pen- en Inkt verwijderaar werkt specifiek in op de eigenschappen die vlekken van balpen, andere pennen of waterverf hebben. Speciale kleuroplossers in de Pen- en Inkt verwijderaar maken de pigmenten los en verwijderen deze vervolgens uit de weefsels.

Gebruiksaanwijzing
Breng de Pen- en Inkt verwijderaar aan op het vervuilde oppervlak en laat het een aantal seconden inwerken voor een optimaal resultaat. Gebruik een microvezeldoek, spons of een zachte borstel om het vervuilde deel te reinigen. 

Na iedere behandeling het oppervlak goed nareinigen met een natte doek. Spons of doek regelmatig uitspoelen in schoon handwarm water.
(Gebruik in geen geval een schuurspons.)

Voorzorgsmaatregelen
Test eerst op een niet zichtbare plek. Daarnaast is het zaak, in geval van een vlek, de Pen- en Inkt verwijderaar als eerste in te zetten. Indien de vlek reeds eerder is behandeld, zal verwijderen wellicht moeilijker of niet meer gaan.

Boot Tapijt is niet aansprakelijk, in welke vorm dan ook, mocht een vlek niet geheel verwijderd kunnen worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...