Lijm verwijderaar Bekijk groter

Lijm verwijderaar

Nieuw product

Citronel is een mensvriendelijk reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van citrusterpenen voor het verwijderen van contactlijm, inkt, olie-en vetresten.

Meer details

€ 15,95 incl. btw

Meer informatie

Citronel is een mensvriendelijk reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van
citrusterpenen voor het verwijderen van contactlijm, inkt, olie-en vetresten.
 
Toepassingsgebied :

Citronel wordt puur toegepast d.m.v. vernevelen, dompelen, kwast of borstel en is speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen, bij het verwijderen van vele soorten inkt, siliconensluier en contactlijmen zonder een vette laag achter te laten. Citronel is ook geschikt voor het verwijderen van plantaardige, dierlijke en minerale oliën en vetten in die situaties waar geen alkalische producten mogen worden toegepast.

 

VERWERKING :

Breng de Citronel aan op het te reinigen object. Laat het enige tijd inwerken en verwijder de vervuiling met een pluisvrije doek. Citronel niet vernevelen in open vuur en verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Bij gebruik op epoxycoatings, kunststoffen, verven en lakken verdient het de aanbeveling vooraf de resistentie te testen.
 
Eigenschappen :
Citronel is langzaam verdampend, waardoor het product effectiever, efficiënter en voordeliger is dan conventionele producten op basis van petrochemische koolwaterstoffen zoals: thinner, chloor, wasbenzine of aceton.

 

Technische gegevens :

Basisgrondstof : Citrusterpenen

Fysische toestand : Vloeistof

Kleur : Transparant

Geur : Citrus

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...