GS Marine accu

GS Marine

De accu voor recreatief gebruik. Denk hierbij aan de boot accu, caravan accu of uw mover. Elke GS Marine accu is uitvoerig getest voor water voertuigen en zogenaamd leisure. Daarnaast hebben alle GS Marine accu's een dubbel uitgevoerde terminal. De bak is volledig verzegeld en daardoor lekvrij, onderhoudsvrij en heeft een deksel welke ...

GS Marine

De accu voor recreatief gebruik. Denk hierbij aan de boot accu, caravan accu of uw mover. Elke GS Marine accu is uitvoerig getest voor water voertuigen en zogenaamd leisure. Daarnaast hebben alle GS Marine accu's een dubbel uitgevoerde terminal. De bak is volledig verzegeld en daardoor lekvrij, onderhoudsvrij en heeft een deksel welke dubbel beveiligd is mocht er nog twijfel zijn voor lekkage.

Omdat GS Battery ervan uitgegaan is dat de accu nogal wat schokken zal moeten doorstaan hebben deze accu's Vibrolock plate fixing technologie. Er is geen beweging meer die deze accu op zijn knieën krijgt. Elke plaat in de accu past zich automatisch aan op bewegingen, om zo op elk moment optimaal te kunnen presteren. Naast het gebruik voor starten, is deze ook volledig inzetbaar voor deepcycle. Ja, u kunt deze accu geschakeld gebruiken in groepen. Vervelend als u niet weet of uw accu volledig opgeladen is? Jammer genoeg ontdekt u dit pas op reis. Met GS is dit verleden tijd want elke marine accu heeft een State of charge indicator op de deksel. Binnen een seconden weet u de status van uw accu. We zijn nog niet klaar want ook is er gedacht aan veiligheid. Speciale ventilatie gaten in de accu en een ingebouwde vlam dover.

Meer

GS Marine accu Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items